MSK_6602-scaled.jpg
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Μαζί χτίζουμε το μέλλον

Πώς μπορούμε λοιπόν και εγγυόμαστε την επιτυχία στους μαθητές μας;

Με άμεση προσωπική ενημέρωση του μαθητή ανά δεκαπενθήμερο τόσο για την πρόοδο και την εξέλιξή του όσο και για τη βαρύτητα της προσοχής του στις αδυναμίες του.

Με άμεση προσωπική επαφή με τους γονείς των παιδιών μας και συγχρόνως με διαρκή ενημέρωση για την υποστηρικτική εκπαίδευση και ψυχολογία των παιδιών.

Image

Πότε ξεκινούν και πότε ολοκληρώνονται οι

εγγραφές Για το Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο πραγματοποιούνται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αφορούν ένα τρέχον σχολικό έτος.

Image

Σε τι οφείλεται λοιπόν αυτή η επιτυχία;

Η επιτυχία της σχέσης με τον μαθητή μας βασίζεται στη γνώση των δυνατοτήτων του αλλά και των αδυναμιών του.

Στην άμεση παρακολούθηση, σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης του, με αναλυτικές αναφορές όλων των διδασκόντων.

Στην ιδιαίτερη διαχείριση των αδυναμιών του με επιπρόσθετη ατομική μελέτη και συνεδρίες. Στην συνεχόμενη ενθάρρυνση των επιτυχιών του και στην ψυχολογική υποστήριξη του.

Στην ψηφιακή καρτέλα του μαθητή με τη λεπτομερή εξέλιξή του, στην οποία έχει άμεση πρόσβαση ενημέρωσης ο γονέας. Η ενημέρωση όμως δεν σταματά εκεί, η βαθμολόγηση για εμάς δεν είναι μια τυπική διαδικασία. Αυτό σημαίνει πως φροντίζουμε για να υπάρχει μια μηνιαία αξιολόγηση μέσω επιστολών και φυσικά επιδιώκουμε συχνότατες  κατ’ ιδίαν συναντήσεις  με τον διευθυντή σπουδών για εμπεριστατωμένη ανάλυση της προόδου του.